SunPower zonnepanelen

Het beste zonnesysteem voor uw huis!

Solar Constructs kan u de SunPower-zonnepanelen aanbieden met een dubbele garantie van 25 jaar... dit is ongezien!

Ons bedrijf, o
ndertussen reeds gekend als toonaangevend bedrijf in de sector en  gevestigd in Lochristi, 
heeft een partnership ondertekend met de fabrikant voor de regio groot-Gent.

De krachtigste zonnepanelen ter wereld

De zon is een gratis en onuitputtelijke energiebron: laat de zon in huis schijnen! Bespaar geld en investeer in de installatie van het krachtigste fotovoltaïsche systeem ter wereld. Verlaag uw elektriciteitsuitgaven en kies voor de krachtigste technologie op de markt.

Kies voor rust

Dankzij het netwerk van erkende SunPower® installateurs, hoeft u zich geen zorgen meer te maken: zij nemen alle stappen tijdens de installatie van het fotovoltaïsche systeem in uw huis voor hun rekening. Bovendien geniet u bij SunPower van de beste garanties op de markt. Daarom vertrouwen steeds meer particulieren op SunPower.

De SunPower® dubbele garantie van 25 jaar

SunPower biedt met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als onze technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt, gaat SunPower over tot repareren of vervangen en herinstalleren. Een eenvoudig telefoontje volstaat.

Door de garantie van energie met product te combineren, elimineren wij alle zorgen over het verschil tussen een productiefout en de elektriciteitsproductie. Wij geven u één gecombineerde garantie, zonder kleine lettertjes.

Als er zich ooit een probleem zou voordoen met uw zonnepanelen, neemt u gewoon contact op met SunPower. Of u nu via een verdeler gaat of rechtstreeks contact opneemt met SunPower, we zullen er alles aan doen om uw systeem zo snel mogelijk te repareren. 

 

combined sunpower warranty comparison

Productgarantie

 

  • De allereerste 25-jarige dubbele product- en stroomgarantie in de zonnesector
  • Volledige dekking van vervangingskosten binnen garantie*
  • Financiële stabiliteit en productbetrouwbaarheid ter ondersteuning van ons engagement
  • Van de meer dan 7 miljoen geïnstalleerde panelen voldeden minder dan 180 panelen niet aan onze rendementsnormen**
  • Ons wereldwijde netwerk van meer dan 2.000 goed opgeleide partners staat tot uw beschikking
  • Onze langdurige financiële stabiliteit garandeert dat we er in de toekomst nog lang zullen zijn voor u

De SunPower-garantie geeft u de gemoedsrust dat uw systeem is gebouwd met duurzame materialen die werden ontworpen om decennialang barre weersomstandigheden te trotseren. De dubbele garantie van SunPower vertegenwoordigt onze belofte tegenover u dat onze panelen de beste zijn die u vandaag kunt kopen.