Interesse? Contacteer ons!

De voordelen

Alle terugverdieneffecten op een rij. Voordelen genoeg!Alle terugverdieneffecten op een rij. Voordelen genoeg!

 • U bespaart op uw eigen elektriciteitsfactuur
  U wekt uw eigen elektriciteit op. Dat betekent dat u onafhankelijk wordt van dure energieleveranciers en van prijsstijgingen. En het zal er niet goedkoper op worden. Maar voor u is dat geen probleem meer. U wrijft zich gegarandeerd in de handen als de energieprijzen stijgen.  
 • Geniet een lokale premie van uw gemeente
  Vele Vlaamse gemeenten doen ook nog een extra duit in uw spreekwoordelijke zakje. Controleer op de website van uw gemeente hoe groot hun premie is.  
 • Groenestroomcertificaten brengen 350 euro op. Per stuk!
  De VREG reikt 350 euro uit, 20 jaar lang, per 1000 kWh die uw zonnepanelen produceren. Het zijn deze groenestroomcertificaten die ervoor zorgen dat de investering in uw zonnepanelen na ruim 5 jaar al winstgevend wordt.
 • Een niet te onderschatten belastingsvoordeel
  40% belastingsvermindering van de totaalfactuur, met een maximum van 3600 €. Komt u daar boven, dan mag u dat restbedrag overdragen naar het volgende jaar, weer met een plafond tot 3600 €. De vermindering mag gespreid worden over 4 belastbare periodes.
 • U betaalt minder gemeentebelasting
  Afhankelijk van de opcentiemen in uw gemeente betaalt u na de belastingsvermindering van € 3600 ook nog enkele honderden euro minder aan gemeentebelastingen. Wordt deze uitleg allemaal wat teveel voor Korneel? Geen nood, hier krijgt u alles nog eens heel mooi uitgelegd.
 • Grote meerwaarde van uw huis
  U bent misschien nog niet meteen van plan om uw huis te verkopen, maar uw zonnepanelen jagen de verkoopprijs van uw huis flink de hoogte in. Een grote dakoppervlakte zal in de toekomst meer doorwegen in de waardebepaling van uw eigendom.
 • Uw kinderen en kleinkinderen profiteren mee
  Dit is misschien wel geen financiële winst. Toch is de opbrengst voor het milieu niet te onderschatten. Uiteindelijk zorgt uw zonne-installatie ervoor dat u en latere generaties op termijn minder zullen betalen voor milieuherstel. Bovendien krijgen traditionele vervuilende energiebronnen geen kans meer koolstofdioxide (CO2)uit te stoten.

Bekijk onze referenties!